Услови коришћења

Све садржаје је пожељно делити, умножити и редистрибуирати уз навођење извора са овог сајта или са других wеб локација које на сајту користимо.

Коментари који садрже ма који облик верске, расне, националне или идеолошке нетолеранције, као и експлицитне увреде или елементе говора мржње биће обрисани.

Опште препоруке при коришћењу Друштвених медија

Основни Приципи Зелених Србије су одговорност за животну средину, једнакост и права за сваког, разноврсност, ненасиље и слобода самоопредељења и изражавања.

У складу са свим овим принципима, а посебно у складу са принципом слобода самоопредељивања и изражавања, политичка странка Зелени Србије активно ће учествовати у размени садржаја и у конверазцији на интернету.

Да бисмо дали свој допринос демократичности и отворености интернета као медија верујемо да је важно утврдити наше обавезе као равноправног учесника онлине конверзацији

1.    Изразито је пожељно да сви чланови Зелених Србије учествују у онлине конверзацији
2.    Када говоримо у име Зелених Србије морамо говорити истину и бити транспарентни
3.    Писаћемо о ономе што знамо и ономе у шта верујемо
4.    Садржаји које ћемо публиковати биће интересантни и од значаја за остале учеснике у онлине конверзацији
5.    Наводићемо изворе за своје тврдње са других интернет локација
6.    Бићемо аутентични
7.    Свако од нас је одговоран у случају да непромишљеним, нетактичним и нетачним изјавама доведе у заблуду остале учеснике у онлине конверзацији. Ако погрешимо, то морамо и рећи.
8.    Важно је разговарати. Разговор је двосмеран/вишесмеран. Слушаћемо и одговарати.
9.    У коментарима и одговорима бићемо правични и умерени. Ненасиље и толеранција су у основама нашег политичког деловања.
10.    Када нешто публикујемо, свесни смо да је интернет перманентни медиј и да је све на интернету ту да остане.

Овде смо јер верујемо. Наше активности морају мењати све(т) на боље. Грађани, пријатељи, пролазници, неистомишљеници треба да знају какве су нам мисли и које су нам активности. Активност је и интерактивно планирати деловање и чути сугестије и критике о ономе што радимо.