Нова демократска странка и Зелени – изборно обједињавање снага

 

Са највећим задовољством обавештавамо јавност да ће странка Зелени Србије на наредне парламентарне изборе изаћи у оквиру политичке организације Нова демократска странка – Зелени. Имајући у виду наш програм и залагање за социјалдемократске вредности,  заштиту животне средине,  толеранцију и помирење у региону и све друге резултате које су постигнути у време мандата Бориса Тадића, ово је био најбољи политички корак, који смо као политичка организација направили.

Нова демократска странка – Зелени постаје постаје правно – политичка и вредносна окосница за изборно окупљање политичких идеја око грађанског блока који предводи Борис Тадић, и политичких вредности и идеја странке Зелених.

Ово изборно уједињавање снага обезбедиће да грађани и грађанке који уважавају поменуте циљеве и сматрају их од виталног значаја за Србију, изразе и остваре своју изборну вољу, односно да ти циљеви буду представљени у Народној скупштини Републике Србије. За Зелене је ово пут стабилизације позиције као самосталног чиниоца парламентарног живота Србије и наставак хода ка потпуном удруживању у породицу европских Зелених, као и чланства Србије у ЕУ.Share
Коментари
 • Mira 10.02.2014 / 17:42

  Analiza i procena rizika ne zadovoljava. moraćete se malo više potruditi.

 • Зелен 13.02.2014 / 21:24

  Слажем се са Миром. Нажалост Зелени ме највише разочаре пред изборе, када бирају коалицију којој ће се приклонити. Вероватно истраживања показују да Зелени не могу да пређу цензус, али то је искључиво због непрепознатљивости идеја и странке. Треба ризиковати једне изборе, представити свој програм и своје идеје и већ на следећим ћете прећи цензус сами и тако постати значајни фактор у политичком животу Србије. Овако осуђени на један два мандата у врх главе, ако буде среће.

 • 021 16.02.2014 / 14:50

  Da idete sami, imali bi ste moj glas.

 • Jelena 22.02.2014 / 12:31

  Nadam se da ce . Ivan Karic biti strog ali pravedan sef Borisu Tadicu.

 • Persa 02.03.2014 / 18:32

  Kad bih znala na nece dozvoliti promenu zakona o GMO hrani angazovala bih ciitave grupe gradjana da glasa za gospodina Tadica.Jos nikada ga nisam cula da i pominje GMO hranu i brigu o zdravlju stanovnistva i njihovoj zastiti od GM hrane..

Додајте ваш коментар Услови коришћења сајта


Ваше име
Ваш емаил (опционо)
Ваш сајт (опционо)