Албуми

DSC00073
190x140
Основан Градски одбор Зелених Србије у Чачку

У Чачку је у уторак 22. марта 2011. године, на Светски дан вода, основан Градски одбор Зелених Србије. Оснивачкој скупштини је присуствовало руководство странке, председник Иван Карић, председник ИО Радиша Тошић и председник Београдске организације Зелених Србије др Љубинко Ракоњац.

190x140
Светски Дан вода у Чачку!

Трибина је била посвећена Светском дану вода, којом се Град Чачак прикључио манифестацијама које су се одржавале широм света, а имале су циљ да укажу на потребе рационалног коришћења и заштите водних ресурса

190x143
Општински одбор Нови Београд

У понедељак 14. марта 2011. године Зелени Србије су проширили своје деловање на још једној београдској општини. Нови Београд је препознат као стратешки важан циљ у свим будућим активностима Зелених Србије, како због величине саме општине, тако и због мноштва привредних, јавних и приватних заинтересованих страна, чији се број сваким даном увећава. На седници оснивачке [...]

190x140pozarevac
Еколошки статус реке Надел

Зелени Србије су 11. марта имали друго представљање у Панчеву. Овог пута трибина са дискусијом у Малој сали Градског већа у Панчеву пуна грађана и грађанки, симпатизера,чланова странке и представника градске владе.

ivan-pozarevac
Оснивачка скупштина Зелених Србије у Пожаревцу

10.03.2011. године у Пожаревцу у сали МЗ Бурјан, одржана је Оснивачка скупштина градског одбора „Зелених Србије“.

190x140j
Зелени Србије у Земуну!

Основан Општински Одбор на територији општине Земун! ЗЕЛЕНИ ТАЛАС наставља да се шири…

190x130
Зелени Србије на Вождовцу!

Политичка странка Зелени Србије обавештава симпатизере да је у суботу 05.03.2011.године, основан Општински Oдбор Зелених Србије на територији општине Вождовац.

ektribina190JPG
” Црне еколошке тачке Србије ”

Зелени Србије настављају са активним учешћем за еколошки здравију и свеснију Србију! Јуче је у Прес центру УНС-а одржана трибина “Црне еколошке тачке Србије”,под покровитељством недељника Време и Фондације “Heinrich Boll”.

190x140parlqment
Званична посета Европском Парламенту и Групи Зелених/ЕФА!

Председник ЗЕЛЕНИХ Иван Карић у званичној и политичкој посети Бриселу, где је гост неколико зелених партија Европе. На позив зелених европских странака Иван Карић одлази у петодневну посету “главном граду” Европске Уније. Током посете Иван Карић ће имати прилилку да разговара са представницима зелених партија у ЕУ Парламенту и са ЕУ посланицима.

Страна 1 oд 41234