Глас Зелених у Србији за Александра Вучића

Уједињени зелени фронт као кровна (зелена и еколошка) политичка организација у Србији одлучила је да подржи Александра Вучића кандидата за председника Србије. Зелени Србије и Зелена еколошка партија-Зелени су претходно овакве одлуке донели на својим председништвима.

Зелени фронт је једина зелена политичка организација у Србији коју чине Зелени Србије и Зелена еколошка партија-Зелени са великим бројем организација цивилног друштва, удружења, покрета, асоцијација и експерата. Због тога позивамо све екологе и зелене активисте да гласом за Александра Вучића на предстојећим председничким изборима гласају за бржу, јачу и бољу Србију.

Уједињени зелени фронт јесте генератор зелених и еколошких идеја које ће бити на услузи грађанима и грађанкама Србије. Зелени у Србији су спремни да својим радом помогну држави и њеним представницима у намери да се даље трансформише наше друштво и настави сигуран пут ка Европској унији. Србији је неопходна зелена економија и зелена индустријска трансформација…Share
Додајте ваш коментар Услови коришћења сајта


Ваше име
Ваш емаил (опционо)
Ваш сајт (опционо)