Зелени – Александар Вучић за председника Србије

Грађанима Србије је потребан председник државе који је спреман, вољан, решен, одлучан и способан да допринесе да Србија остане стабилна заједница, да се модернизује и економски оснажи удруживањем у европску заједницу грађана. Потребан је државник који негује мир и сарадњу са народима и државама Балкана и Европске уније. Зелени Србије сматрају да је тај председник Александар Вучић.

Снажно подржавамо Александра Вучића у намери да као председник Републике допринесе даљој изградњи еколошке и зелене Србије. Сматрамо да наша држава треба да развија органску пољопривреду без ГМО, да буде земља очуване природе, здравих и образованих људи, која не расипа енергију, и која користи обновљиве изворе енергије, чува грађане од енергетског сиромаштва, болести изазваних прекомерним загађењима воде и ваздуха.

Зелени Србије подржавају Владу Александра Вучића јер ради на изградњи стабилне и економски јаке Србије. Сви заједно ћемо радити на унапређењу квалитета животне средине и квалитета живота људи.

Зелени ће помоћи да се успостави систем управљања отпадом и учинити сам отпад корисним. Предстоји нам борба са климатским променама и примена мера за смањење њиховог негативног утицаја. Радићемо на изградњи система за пречишћавање вода за добробит и здравље људи. Очекујемо примену принципа кружне и зелене економије и тиме отварање могућности за зелена радна места.

Подржавамо кандидатуру Александра Вучића јер је вољан и одлучан у намери да оснажи јавно управљање у области заштите животне средине, као и да Србију уведе у Европску унију. Зелени Србије, у коалицији коју предводи Ивица Дачић, са Социјалистичком партијом Србије, сматрају Александра Вучића, кандидата Српске напредне странке, и својим кандидатом и у наредној кампањи ће га снажно подржати.

 Share
Додајте ваш коментар Услови коришћења сајта


Ваше име
Ваш емаил (опционо)
Ваш сајт (опционо)