Посланици Зелених Србије заштитници еколошких права грађана у парламенту Србије

IMG_20160603_143026Народни посланици Зелених Србије Иван Карић и др Љубинко Ракоњац, данас су положили заклетву у Народној скупштини Републике Србије.

Посланици Зелених Србије, обновиће рад Зелене посланичке канцеларије, као облика сарадње са појединцима, грађанима и бројним организацијама у циљу одговорног обављања својих дужности и представљања зелених политика у парламенту, као и даље демократизације нашег друштва. Зелени посланички форум ће, такође, обновити рад. Зелени форум ће остати једино место у Скупштини где ће моћи да се чује последња реч технологије, еколошких иновација, предности зелене и циркуларне економије, органске производње, обновљивих извора енергије и заштите животне средине.

У Зеленој посланичкој канцеларији деловаће и зелени стручни активи младих који ће непосредно радити на обликовању јавних политика. Народни посланици Зелених Србије наставиће да делују као својеврсни „зелени омбудсман“, заштитник еколошких права грађана у парламенту.

Позивамо све појединце, грађане и младе људе који деле зелене вредности и идеје да се јаве зеленим посланицима и да заједно учествујемо у раду и деловању Народне скупштине Републике Србије.Share
Додајте ваш коментар Услови коришћења сајта


Ваше име
Ваш емаил (опционо)
Ваш сајт (опционо)