ЗЕЛЕНИ СРБИЈЕ У ПУНОМ САСТАВУ

Данашње саопштење СДС-а о наводном приступању 10 одбора Зелених Србије овој странци, само је наставак манипулација и пласирања лажи и полуинформација под плаштом истине.

Чињеница је да је већина чланова ових одбора остала у Зеленим Србије и управо су почеле процедуре избора нових председника и органа одбора.

Нама је јасна намера СДС-а да по сваку цену покуша да разбије Зелене и преузме њене идеје као своје, не би ли се некако одржала на политичкој сцени Србије. Политикантски манир, манипулације и инсинуације постале су метод рада СДС-а, метод који најпре говори о слабостима СДС-а да пронађе и одржи свој политички идентитет и њиме се квалификује пред својим члановима и бирачима.

Овај проблем није нов, датира од 2014. када смо СДС-у пружили шансу да нађе своје место у политичком животу Србије. Нису га нашли и Зелени нису били вољни да даље буду део тога. Избором коалиционих партнера определили смо се за просперитет и бољу будућност, уместо за аутсајдере у једној компетентној политичкој борби за бираче.

Сматрамо да је овим полемика завршена, јер Зелени Србије, заједно са колаиционим партнерима, имају преча посла решавања дневних и суштинских проблема грађана Србије и немају намеру да се баве унутрашњим проблемима СДС-а.

                                                               Информативна служба Председништва Зелених СрбијеShare
Додајте ваш коментар Услови коришћења сајта


Ваше име
Ваш емаил (опционо)
Ваш сајт (опционо)