Суботица: (У)пристојимо изборну кампању

ГО Социјалдемократске странке Суботица, Народни покрет Србије и ГО Зелених Србије у Суботици, овим путем – јавно, покреће апел и позива све политичке субјекте у нашем граду Суботици, с обзиром на предстојећу предизборну кампању да се јавно обавежу да ће се плакати и други предизборни материјали лепити само на местима која су за то предвиђена.

Напомињемо да пристојност на коју позивамо, није политичка већ културолошка категорија, односно спремност на постизање позитивних компромиса и спремност на стављање општих изнад личних (страначких) интереса.

Наш позив није наредба, није ни инсистирање, већ је једноставно обичан пристојан начин да колеге из политичких странака замолимо на разговор о нечему, у овом случају чак о врло важним питањима битним за наш град Суботицу и за наше суграђане – да наш Град Суботица не би била прљава, поцепана и ружна после избора, наша иницијатива за циљ има да наш град сачувамо од било чега што би наружило његово лепо лице.

Као странке одговорних и марљивих људи увек морамо бити на страни Суботичана уз фер политичку борбу, која није на њихову штету, а уз обавезно поштовање комуналног реда. Знајући да многи не поштују ова правила, што се већ сада види по мноштву места у нашем граду, користимо прилику и овај апел је уједно и молба да се спречи неконтролисано лепљење плаката и предизборних материјала, јер се тиме обесмишљава основна идеја свих нас, да Суботица буде боље и пријатније место за живот, за почетак можда коз овакве иницијативе можемо показати суграђанима на сопственом примеру да нам је стало до нашег града.Share
Додајте ваш коментар Услови коришћења сајта


Ваше име
Ваш емаил (опционо)
Ваш сајт (опционо)