ПОДРШКА БРИСЕЛСКОМ СПОРАЗУМУ

Зелени Србије искрено и отворено подржавају напоре Владе Републике Србије који су усмерени ка потврђивању и осигуравању европске будућности наше земље.

 

Споразум постигнут под покровитељством Европске Уније уверава нас да је начињен значајан корак на пољу учвршћивања регионалне стабилности и сарадње на Балкану. Неизвесност узрокована застојем у преговорима након претпоследње рунде отклоњена је на најбољи могући начин уз постизање доброг решења за обе стране. Зелени Србије подржавају преузимање одговорности које је водило ка овом дипломатском успеху.

 

Постигнути спозарум је начин за убрзање приступања Европској унији коју Зелени Србије доживљавају пре свега као „Еколошку унију“, која није могућа без Србије и Косова.

 

Зелени Србије имају исту политику – у Београду, Бриселу или Берлину. Наша приврженост европским интеграцијама и добросуседској сарадњи у региону уз спречавање свих конфликата у будућности и одржив развој читавог Балкана порука је коју ће на предстојећем конгресу Зелених Немачка у Берлину пренети из Србије, г.Иван Карић, народни посланик и председник Зелених Србије.Ознаке: , ,
Share
Додајте ваш коментар Услови коришћења сајта


Ваше име
Ваш емаил (опционо)
Ваш сајт (опционо)