ПОЖЕГА: ПОСЕТА ПРЕДСЕДНИКА ЗЕЛЕНИХ СРБИЈЕ ИВАНА КАРИЋА

У уторак, 11.децембра 2012.године, Пожегу ће посетити председник Зелених Србије Иван Карић. За разлику од ранијих посета, а било их  је више, ова је на највишем нивуо, и за пожешки покрет  и за општину, јер први пут након последњих избора у овај град долази народни посланик. То је изазвало пажњу јавности, медија, општинских функционера, представника привреде и политичких странака.

Посета нашег председника је радног карактера и читав дан ће проћи у бројним конструктивним разговорима, почев од градоначелника Милована Мићовића, преко председника Савета за пољопривреду и заштиту животне средине  др Слободана Драгутиновића, затим посета „Будимци“ , као и сусрет са неким представницима  других политичких странака.

Кључни моменат његове посете јесте промоција Декларације „Пожега без ГМО“, која је заказана за 18 часова у просторијама Градске галерије.

Како је тема ГМО животна, у сенци су остале све разлике, а промоцију су подржале врло компетентне личности из пољопривреде, здравства, екологије, шумарства….Многи медији, без обзира на уређивачку политику најавили су праћење промоције и резервисали термине за разговоре са председником Зелених, с обзиром да је та странка иницирала тему и у Дому народне скупштине у Београду и сада је наставља широм Србије. Почиње се из Пожеге.

Stop GMO u Srbiji - Pozega bez GMOОзнаке:
Share
Додајте ваш коментар Услови коришћења сајта


Ваше име
Ваш емаил (опционо)
Ваш сајт (опционо)