Посланици да ли знате шта грађани Србије једу?

Прошло је скоро три месеца од како Предлог закона о забрани ГМО подржан петицијом 35000 грађана Србије чека у Народној Скупштини 250 посланика да се изјасне да ли бар један од њих размишља чиме се Србија храни и какве последице ће остати на генерацијама које се рађају?

Потребна је иницијатива само једног од 250 представника народа у Парламенту да би се Предлог закона који су сачинили стручњаци из странке Зелени Србије нашао на предложеном дневном реду!

Апелујемо на медије и јавност Србије да упитају оне који су легитимни представници грађана Србије зашто ћуте и да ли заиста у тишини одобравају да се, у земљи невероватних аграрних потенцијала, док имања широм Србије одумиру, хранимо намирницима које садрже ГМО и тиме се коцкамо са најважнијиим ресурсом једног друштва – здрављем грађана.

Подсећамо да су Зелени Србије још 26. октобра предали Скупштини Србије Предлог закона за забрану производње ГМО, промета, увоза и превоза преко територије Србије и да од тог дана нема ни наговештаја да ће корисници буџета Србије који седе у скупштинским клупама отворити тему која је од виталног значаја, како за садашњост тако и за будућност свакога од нас!Ознаке:
Share
Додајте ваш коментар Услови коришћења сајта


Ваше име
Ваш емаил (опционо)
Ваш сајт (опционо)