Пожега: честитка Зелених Србије за предстојеће празнике

Синоћ је пред препуном салом Културног центра у Пожеги промовисана књига Маје Волк „Котлићи су паклу, у рају нема кувања“, а након тога, ауторка је са триом „Женијал“ префињену пожешку публику музиком повела на „Пут око света“.

Зелени Пожеге су ово дружење осмислили као најбољи начин да зелене идеје  приближе суграђанима и да им поклон концертом честитају предстојеће празнике.

Бројна публика која се као река сливала у биоскопску салу била је пријатно изненађена холом који је био попуњен столовима препуним воћа и поврћа пожешког краја. Насмејана лица омладине и речи добродошлице били су само увод у вече које ће обиловати изненађењима.

Када су се завесе размакле публика је занемела од призора! Бина је била претворена у зимску башту коју су осветљавали лампиони из давних успомена или неких прича. На снежно белој гарнитури седела је Маја Волк, спремна да започне комуникацију. Ова мала бајка била је награђена громким аплаузом. Као и сваки сегмент програма, а он је, иако је трајао скоро два сата, протекао зачас. Прича, аплауз, поезија, аплауз, песма, аплауз, осмеси, честитке, уздарја…Невољан растанак и најава да је то било то, али и честитка за предстојеће празнике.  И не само  речима: на изласку су Пожежани добили на поклон по једну јабуку. Домаћу, непрскану, будимку, златни делишес или јонатан. Мноштво је лепих жеља које упућујемо једни другима за годину која стиже, Зелени поручују: У 2012. ПРЕ СВЕГА ЗДРАВЉЕ!!!!Share
Додајте ваш коментар Услови коришћења сајта


Ваше име
Ваш емаил (опционо)
Ваш сајт (опционо)