Саопштење поводом коментара г. Николе Алексића

Поводом коментара г. Николе Алексића, а из поштовања према аутору блога на коме је исти објављен, као и према читавој блогерској и твитер заједници, ЗЕЛЕНИ СРБИЈЕ желе да поруче да нико нема тапију на зелене идеје и зелену политику, најмање они који су деценијама у „еколошкој причи“, а ништа конкретно нису урадили.

Иза петиције против ГМО коју су покренули ЗЕЛЕНИ СРБИЈЕ, стало је скоро 36000 грађана и грађанки Србије из бриге за своје и здравље својих наследника. Тиме они дају легитимитет нашој борби за здравију и бољу Србију, вредну живљења, а то поверење ЗЕЛЕНИ СРБИЈЕ неће прокоцкати, нити злоупотребити и приписати као заслугу само једној личности! Резултати су ти који говоре више од речи, саморекламирања и хвалисања којима су људи склони у недостатку конкретних чињеница. ЗЕЛЕНИ СРБИЈЕ за тим немају потребе, јер о нама најбоље говоре наша дела: сакупљених 36000 потписа, предлог Закона о ГМО који смо предали Скупштини Србије, као и небројене „мале“ акције које чланови скоро 100 наших Покрета у Србији свакодневно чине да би Србија постала достојна живљења.

Странка ЗЕЛЕНИ СРБИЈЕ се неће упуштати у даљу полемику по овом питању.Share
Коментари
 • deda 22.11.2011 / 15:44

  Tako i treba da se odgovori pacijentu. Nikad ne raspravljaj sa budalom, ljudi možda neće uočiti razliku, rekao je Maksim Gorki. A taj je bio faca, nije da nije.

 • Žaklina 22.11.2011 / 19:19

  Kulturno i lepo. Gaga Đermanović rules :)

 • Naravno Zelen 22.11.2011 / 21:35

  Samo napred Zeleni. 36.000 respekt! Voleo bih da vidim te velike pricalice sta su uradili? znacaj nekog se meri radom i delima, a ne pricama i samohvalisanjem.

 • zoran 23.03.2014 / 15:00

  Tako je, ne obraćajte pažnju na iskompleksirane i bezvredne ljude, koi svoim ponašanjem nanose više štete nego koristi pokretu zelenih u Novom Sadu. Čovek umislio da je Bogom dan.Hahaha! Sada čujem osniva i neku Rusku partiju.

Додајте ваш коментар Услови коришћења сајта


Ваше име
Ваш емаил (опционо)
Ваш сајт (опционо)