Активности одборника партије ЗЕЛЕНИ СРБИЈЕ у Панчеву

Време: 15. aprila 2011. године
Место: Панчево

Милан Јованов председник Зелених у Панчеву био је иницијатор трибине којој су присуствовали председник партије Зелених Иван Карић и потпредседник Милутин Стефановић, пре месец дана. Након ове трибине одржано је неколико састанака у Граду Панчеву и седница Скупштине Града Панчева са еколошком темом на дневном реду.

Одборник „еколошке партије“ Зелени Србије Милан Јованов, на седници Скупштине Града Панчева, изборио се за формирање Радног тела за Заштиту Наделе. Ово Радно тело има задатак да припреми део пројектне документације како би се аплицирало за отворене фондове ЕУ у областима заштите животне средине и водопривреде.

На последној седници он је критиковао Регионалну привредну комору Панчева зашто је дала награду за предузетништво једном од највећих загађивача канала Наделе. У свом говору запитао се како је могуће да „Скробара“ још увек није затворена, јер је о томе говорио градски еколошки инспектор још средином прошле године. „Скробара“ је највећи загађивач у сливу канала Наделе и у име Зелених Србије Јованов је предложио да се испитају покрајински инспектори за водопривреду и заштиту животне средине. Такође, од градоначелнице Панчева је тражио да се што хитније пређе на решавање овог еколошког, водопривредног и пољопривредног проблема и да канал не буде беживотна вода, извор заразе и тровања, него могућност за развој пољопривреде захваљујући заборављеној функцији наводњавања.

За разлику од свих осталих политичких партија у Србији, партија ЗЕЛЕНИ СРБИЈЕ није само кртизер и критичар свега што ради власт, него у исто време износи и предлаже најбоља могућа решења за добробит свих грађана.

Зелени Србије на овај начин мисле о грађанима и грађанкама Панчева, храбро и безкомпромисно борећи се за здраву и еколошки безбедну територију. Ово је уједно и фокус активности једне еколошке партије којој су здравље грађана и заштита животне средине приоритети.

Аудио запис и слике oдборника еколошке партије Зелени Србије Милана Јованова за говорницом Скупштине Панчeвo:


Zeleni Srbije Milan Jovanov

Zeleni Srbije Milan Jovanov 2Ознаке: , , ,
Share
Додајте ваш коментар Услови коришћења сајта


Ваше име
Ваш емаил (опционо)
Ваш сајт (опционо)