Зелени Србије одлучно ПРОТИВ генетски модификоване хране

Зелени Србије као политичка партија новог времена са некомпромитованим члановима и руководством које не вуче „лоше оцене“ из прошлости, са снагом у људству у 67 формираних општинских одбора широм Србије,  17 београдских и 20 иницијалних одбора, одлучно подржава све напоре и идеје забринутих грађана Србије против генетски модификованих организама. Јасно је шта генетски модификована храна представља, јасно је да су људи широм Србије против и увоза и гајења ове хране на нашим просторима. Доста нам је нејасних објашњавања, докази постоје, генетски модификована храна НЕ СМЕ у Србији постати храна за нашу децу, нити за децу наше деце, а још мање за нас данас или већ сутра!
Зелени Србије су одлучно и без компромиса отпочели кампању против било какве либерализације генетски модификоване хране у Србији. С тога позивамо све добронамерне забринуте људе да нам се придруже у борби против новог зла овог века, али тако да нам се глас чује далеко, да га чују данашњи доносиоци одлука и послушају глас свог народа, који их је „пун поверења“ изабрао да га представља у држави и према свету.

Зелени Србије су преко својих средстава информисања отпочели кампању. Свесни смо да то није довољно, зато позивамо све слободне медијске редакције да нас подрже у свесрпској кампањи против генетски модификоване хране и све грађане, који живе широм Србије, а који само желе да им се не ускрати право да задовоље основне животне потребе – здравом храном, чистим ваздухом, незагађеном водом. Намера нам је да на почетку кампање облепимо Србију плакатима упозорења, да делећи пропагандни материјал обавестимо грађане шта се спрема и шта се може десити ако не устанемо сви заједно ПРОТИВ, сакупићемо довољно потписа самосвесне српске нације као подршку у борби ПРОТИВ, организоваћемо широм Србије јавне наступе ПРОТИВ, а то ће бити само увод и покретачка снага за даље, јер само даље моћи ћемо заједно ПРОТИВ. То ће даље бити ПРОТИВ и укидања мораторијума на изградњу нуклеарних електрана у Србији и било какве улоге Србије у вези са нуклеарном енергијом, то ће даље бити и ПРОТИВ бездушног уништавања природних вредности земље Србије зарад забаве данашњих „моћника“ на власти, то ће даље бити и ПРОТИВ многих проблема који прете животној средини обичног грађанина Србије, а све под изговором економске добити и социјалне стабилности.
Знамо да Србија има довољно потенцијала за то, искористимо га, имамо довољно ресурса у људима, у земљи, у води, у биолошкој разноврсности, али изгледа да је то јасно свима осим нашим садашњим доносиоцима одлука.
Отворени смо за сарадњу, покушавамо и покушаћемо да дајемо одговоре и на можда непријатна и „непожељна“ питања, покушавамо да јавности откријемо и прозремо у „мучки план за убијање Србије“…док још има наде у обичном, а забринутом грађанину Србије.Share
Додајте ваш коментар Услови коришћења сајта


Ваше име
Ваш емаил (опционо)
Ваш сајт (опционо)