Зелени Србије предали листу за локалне изборе у Бору

Време:
Место:

Зелени Бора предали су 04. јуна пуну изборну листу  за предстојеће локалне изборе у Бору. Листу Зелених Србије подржало је својим потписима 1150 грађана. Листа Зелених Србије – Зелених Бора, на чијем је челу Миодраг Милошевић, на изборним листићима биће под бројем 10.

За Зелене Србије је Бор, као еколошка црна тачка, стратешки веома важно место, али програм ове странке далеко надмашује питање смањења загађења. Зелени Србије у свом програму покрећу социјална и економска питања, истичући да су у решења сваког од ових проблема које грађани препознају као најважније, дубоко уткани принципи одрживог развоја, једнакости и солидарности, а то су управо темељни принципи Зелених Србије.

Структура изборне листе говори у прилог поштовања ових принципа, јер је на њој једнак број жена и мушкараца, а кандидати су различитих националности и занимања, од студената, до професора, од ливничара до инжењера, од трговаца до менаџера, фармацеута и пензионера. Спајајући све њихове квалитете, као и решеност да Бору дају нову енергију и учине га местом вредним живљења, Зелени Србије истичу да ће локална самоуправа у којој ће они учествовати бити отворена и видљива, да ће сарађивати са грађанима и чинити све да Бору припадне све оно што му, као граду од традиције и припада.

Да је Бор њихов центар света, Зелени Србије ће потврдити и на конвенцији, 10 јуна у 19 сати на тргу испред Дома културе, после чега ће Боранима поклонити концерт “Неверних беба”.Share
Додајте ваш коментар Услови коришћења сајта


Ваше име
Ваш емаил (опционо)
Ваш сајт (опционо)