Добродошли на сајт Зелених Србије!

Цео сајт Зелених смо осмислили као једну велику друштвену мрежу. Иако имамо недвосмислен став да путем свих доступних офлајн и онлајн канала комуницирамо са грађанима и грађанкама Србије, интернет ће у нашој комуникацији заузимати веома значајно место.

Е сад,  отвореност је заправо двосмерна прозирност… у којој морамо да дајемо, али и да примамо… и то све: добре ствари, добре примере, занимљиве идеје, критике, сугестије… Зелени Србије су једногласни у ставу да у интеракцији са  онима који имају сличне намере и сродне идеје акцијама и активизмом реализују дела!

Јер, ево једно опште место, али стварно је превише једносмерне приче и егоцентричних дела. Двосмерна прича и екоцентрична дела су мотив због којег ћемо своје намере и учинке размењивати са свима и свугде. Нема тајни.

Можда ће већ сутра бити измена, новина и допуна у форми сајта, али на овим страницама ћете увек наићи на исту суштину – једну: активно напред!

Добродошли на сајт Зелених Србије :)Ознаке: , ,
Share
Коментари
  • bojana nikolic 07.03.2011 / 20:18

    kada cete imati svoj odbor na Zvezdari?Hitno je!

  • Александра Младеновић 10.03.2011 / 11:53

    Draga Bojana, molim Vas da nam posaljete Vas broj telefona na email: (kontakt@zelenisrbije.org) kako bismo Vas kontaktirali u vezi odbora na Zvezdari, koji je u osnivanju. Srdacno, Aleksandra Mladenovic

Додајте ваш коментар Услови коришћења сајта


Ваше име
Ваш емаил (опционо)
Ваш сајт (опционо)