Оштећене просторије Општинског одбора Зелених Србије

Обреновчани  уз  Зелене Србије

У току ноћи између 14. и 15. маја разбијено је стакло на просторијама Општинског одбора Зелених Србије у Обреновцу. Начињена је материјална штета, а полиција је на лицу места извршила увиђај.

Зелени Србије су уверени да ово може бити само дело хулигана, свакако некога ко не зна ни политику Зелених Србије, ни вредности за које се они залажу, јер нема Обреновчанина, као ни становника било ког другог града, којем није стало до здравог живота и активизма који се за такав живот боре.

Као млада  странка, Зелени Србије су и на изборима 2008. У Обреновцу имали значајно поверење бирача, а својим програмом и активизмом најављују озбиљан излазак на политичку сцену Србије. Основне вредности, у чијој су суштини начела здраве животне средине, одрживог развоја и једнаких могућности, за Зелене Србије су пут ка бољим социјалним условима, а то су приоритети сваког човека, без обзира на припадност и опредељења.

Рушилачке намере, примитивизам и непоштовање добара никада нису  могли да зауставе позитивне идеје и заједничку добробит, па ни овај вандалски чин није ништа више од испољавања нечије агресије која је све само не одраз мишљења јавности.

Зелени Србије ће, штитећи своја, али и права свих грађана који се могу наћи на мети хулигана, поднети кривичну пријаву против НН лица, уверени да ће надлежни органи успешно обавити свој посао.Ознаке: , ,
Share
Додајте ваш коментар Услови коришћења сајта


Ваше име
Ваш емаил (опционо)
Ваш сајт (опционо)